Priser & Vilkår

Priser


INDIVIDUEL TERAPI   1200 kr. / 50 min. 

INDIVIDUEL TERAPI   1000 kr. / 50 min. Pris for studerende og arbejdsledige

PARTERAPI   1800 kr. / 75 min.

PSYKOANALYSE   Honorar og vilkår aftales individuelt

INDIVIDUEL SUPERVISION   1200 kr. / 50 min

SUPERVISION I GRUPPE   Honorar aftales for den pågældende gruppe

 

Tilskudsmuligheder

Jeg har ikke ydernummer, og kan derfor desværre ikke tilbyde den rabat på egenbetaling, som man kan få via en lægehenvisning. Til gengæld vil jeg kunne tilbyde dig en tid rimeligt hurtigt, hvor der ofte vil være længere ventetid ved psykologer med ydernummer.

Jeg samarbejder med Sygeforsikringen ”danmark”, som alt efter dækning giver tilskud på op til 450 kr. pr. samtale. Det er dog vigtigt, at du forinden undersøger, om der er dækning for psykologbehandling for den gruppe, som du tilhører som medlem af Sygeforsikringen ”danmark”. Læs mere her: https://www.sygeforsikring.dk

Jeg samarbejder også med flere sundhedsforsikringer, som dækker delvist eller hele udgiften til behandlingen. Jeg anbefaler, at du tjekker om du har en privat forsikring eller forsikring via dit arbejde, som kan dække din psykologbehandling.

Enkelte kommuner dækker psykologbehandling. Du kan undersøge muligheden for dette med din hjemkommune.

Afbudsregler

Ved sygdom eller andre forhold, der forhindrer fremmøde, skal afbud meddeles senest kl. 12.00 dagen før den aftalte konsultation.

Udeblivelse eller afbud senere takseres med fuld betaling.

Du kan betale via bankoverførsel eller kontant efter endt konsultation.

Ved længerevarende forløb med hyppigt fremmøde kan der efter aftale udstedes månedlige fakturaer, som betales via bankoverførsel.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening. Som autoriseret psykolog er jeg omfattet af Psykologloven i Danmark og af de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Din henvendelse er derfor omfattet af tavshedspligten.